Læs avisen online

Familieguide: Las Vegas

Las Vegas er andet end gambling, byture og sene nattetimer. Byen er også et fantastisk sted for familier. Ferieliv.dk giver her en liste over nogle af de familieaktiviteter, man kan opleve.

Vandshowet foran The Bellagio. Foto: Colourbox
Vandshowet foran The Bellagio. Foto: Colourbox


Kriminalbetjent for en dag 

Hele familien vil være underholdt af CSI: The Experience på MGM Grand, hvor man får lov til at lege efterforsker, som man kender fra serien af samme navn. Der skal samles beviser, analyseres og observeres. Hele familien får noget at se til og en mulighed for at arbejde sammen.

 

 

Adventuredome forlystelsespark

Hvis man ikke er til de helt vilde forlystelser på grund af børn eller højdeskræk, så er Adventuredome et besøg værd. Den indendørs forlystelsespark ligger på Circuc Circus hotellet, og byder på tivoliboder, rutsjebane og cirka 25 andre forlystelser - alt imens man kan nyde aircondition, hvis vejret uden for bliver for hedt.

 

Løvernes Konge

De fleste har set filmen, men nu kan man også se showet i Las Vegas. Der er fantastiske kostumer og sangene fra filmen. Man kan ikke tage til Las Vegas og ikke se et show, og hvis man er der med familien, så er Løvernes Konge en stensikker success hos hele familien.  

 

Vandshowet ved The Bellagio

Foran The Bellagio ligger et af Las Vegas' internationale varemærker. Det fantastiske vandshow kan henrykke de fleste aldre, og så er det gratis, så der er ingen undskyldning for ikke at se det. 

 

 

Shark Reef Akvariet

Shark Reef Akvariet er endnu en fantastisk destination for hele familien, der kan gå på opdagelse og se mere end 200 dyrearter, der lever i havene, floderne og søerne jorden rundt. Der er også masser af interaktive udstillinger, der kan holde børnene beskæftiget i timer. Som bonusinfo kan det siges, at akvariet fyldes op af små 6 millioner liter vand.

 

Ethel M. Chokoladefabrikken

Små 15 kilometer væk ligger Ethel M. Chokoladefabrikken, der er lige dele rundtur på fabrik og botanisk have - i en tur. Turister kan få en rundtur på fabrikken, hvor der forklares, hvordan man laver lækre chokolader. Det hele slutter med smagsprøver. Herefter kan man fortsætte ud i fabrikkens imponerende ørkenhave, der byder på mange forskellige arter af kaktus og andre ørkenplanter.

 

Gondolerne på Venetian
Hvis man vaklede imellem at tage til Las Vegas eller Venedig, så er valget klart, for entrepenører har bragt Venedig til Las Vegas. På Venetian kan man opleve en replika af den italienske by komplet med en gondoltur i kanalerne. Læg mærke til hvor livagtigt det kan gøres at bringe udendørs indendørs, når loftet er lyst op som en sommerhimmel.

 

 

Vulkanen ved Mirage

Endnu en gratis attraktion på listen er Vulkanen foran Mirage. Det fantastiske show er i virkeligheden vand og lys tilsat sunde mængder fantastisk rytme. Det er fantastisk at se showet mod den mørke nattehimmel. 
Henter rating;

Hvad synes du om denne artikel?

Hvad synes du om denne artikel?