Læs avisen online

Stewardesse så rødt: Flyet styrter ned og I dør!

En amerikansk stewardesse gik amok og holdt 15 minutter lang tale om flystyrt og 9/11.

Vidcap: MSNBC.com
Vidcap: MSNBC.com


En kvindelig ansat hos selskabet American Airlines gik amok på en morgenflyvning mellem Dallas og Chicago,skriver MSNBC.com  

 

Stewardessen benyttede flyets højtaleranlæg til at meddele flyets passagerer, at der var en mekanisk fejl, og at flyet ville styrte ned. Hun holdt tale i 15 minutter, inden hun blev fjernet fra højtaleranlægget med magt. På det tidspunkt var mange af passagererne meget ude af den, fortæller folk om bord.

 

Stewardessen sagde angiveligt, at flyet ville styrte ned, og at alle ville dø - og at det ikke var hendes skyld. En passager fortæller, hvordan fire børn omkring ham alle sad og græd, mens stewardessen talte.

 

En anden passager tweetede at stewardessen måtte holdes nede af fem personer for at de kunne lukke munden på hende.

 

"She said, 'I'm not responsible for this plane crashing,'" Christakos told the Associated Press.

 

American Airlines har bekræftet episoden, og fortæller, at flyet vendte om og at politi ventede ved gaten. Flyet nåede ikke at lette. To mennesker blev bragt på hospitalet, og flyselskabet har nu igangsat en undersøgelse af episoden.

 

 
Henter rating;

Hvad synes du om denne artikel?

Hvad synes du om denne artikel?