Læs avisen online

Se video: Storsmugler taget med masser af iPhones

iPhones bliver smuglet i massevis mellem Hong Kong og Kina, men ikke alle er lige heldige.Der bliver smuglet mange iPhones ind i Kina fra Hong Kong - her er en video af en mand, der virkelig gik efter guldet. Men chancen for at blive taget er også mindre en mange andre steder, da lufthavnen dagligt har 250.000 passagerer, der skal igennem tolden. Men denne gang blev manden altså taget af et par erfarne tolder-øjne.

 

Iphone 4S er 700 kroner billigere i Hong Kong end i Kina. Manden på videoen havde 30 iPhones på sig, da han blev taget i tolden. Han kunne ikke bøje sig ordentligt, da han skulle samle sin kuffert op, og hans bukseben svajede ikke.

 

 

 

Se videoen af smugleren og det mislykkede forsøg her:
Henter rating;

Hvad synes du om denne artikel?

Hvad synes du om denne artikel?