Læs avisen online

Miami stjæler rekord for verdens største bikini-parade

450 kvinder var mødt op i bikini for at slå rekordTilbage i oktober erobrede Australien rekorden for verdens største bikini-parade, men nu har en stor flok kvinder taget titlen til Miami.

 

450 kvinder var mødt op på stranden i Panama City for at marchere langs vandet i to stykker badetøj., skriver MSNBC.com

 

Reglerne for bikini-parade er såre simpelt; så mange kvinder som muligt skal gå 1,6 kilometer iført bikini i en parade, der må ikke være toppe eller andet ikke-bikini badetøj på  - og der skal være officielle dommere til stede, hvilket der også var. Derudover tilføjede Guiness Book of World Records endnu en regel for dette års rekordforsøg; ingen deltagere måtte skifte bikini eller låne, hvilket betød at alle skulle gennemføre marchen i den bikini de startede i. Så nu er det bare et spørgsmål om tid før Panama City, Miami, officielt får titlen.

 

Udover at være en festlig begivenhed, så samlede de bikiniklædte kvinder også ind til et godt formål. Der blev samlet $1.000 ind til rengøring af stranden.

 

En af arrangørerne snakkede med de australske eks-rekordholdere, og afslørede, at der var planer om at tilbageerobre rekorden.

 

Se video fra paraden her:
Henter rating;

Hvad synes du om denne artikel?

Hvad synes du om denne artikel?