Læs avisen online

Besøg på Castello di Montegiove

Grænsende op til Toscana, byder regionen Umbrien på spændende oplevelser. Ferieliv.dk viser dig Castello di Montegiove i Montegabbione.

  • 23. april 2009 09:00
  • c.l.christiansen@sondagsavisen.dk
Foto: Lisbett Wedendahl
Foto: Lisbett Wedendahl


Besøg på Castello di Montegiove

BILLEDSERIE: Se den smukke borg

Find de billigste flybilletter

Borgen Castello di Montegiove, der har eksisteret siden det 12. århundrede, har i de sidste 4. århundrede været hjem for Marchesi Misciattelli-familien.

I dag er det Lorenzo og Rikke Misciattelli, der bor i borgen. De er begge fra Farum, men har valgt at tage springet til Lorenzos familiebesiddelser i Italien.

Lorenzo står for produktionen af vin, olivenolie, korn mm. på de 1.200 hektar land. På området er der også en del vilde dyr, bl.a. er han i konstant kamp med vildsvin, der på kort tid kan hærge en vinmark.

Borgens gamle olivenmølle er blevet ombygget til to-etagers ferieboliger, hvor intet mangler. Rikke, der er designer, har med stor stilsikkerhed indrettet de to ferieboliger, så indretningen passer til det gamle byggeri - vel at mærke uden, at gæsterne skal give afkald på moderne fornødenheder og komfort.
Således kan man både nyde sin egen tilberedte mad, vaske tøj og gå på Internettet.
Til huset hører en lækker have, hvor man kan nyde vejret og en god udsigt over dalen.

Castello di Montegiove er et godt udgangspunkt for udflugter til Toscana, Umbrien og Rom. Den ligger godt 150 km. fra Rom i syd og Firenze mod nord. Værtsparret er altid klar med gode råd om spændende ture i området.

Læs mere om Castello di Montegiove

BILLEDSERIE: Se den smukke borg
Henter rating;

Hvad synes du om denne artikel?

Hvad synes du om denne artikel?