Læs avisen online

Gode oplevelser til lave priser

Læs Jørgens beretning fra Bulgariens østkyst, med erfaringer fra to års ferie i området. Lækre strande, delfinshows og historiske monumenter.

  • 23. januar 2009 09:45
  • c.l.christiansen@sondagsavisen.dk


Gode oplevelser til lave priser

Min datter på nu 15 år og jeg har 2 gange været i Bulgarien først i Varna og året efter i Golden sands. Jeg kan varmt anbefale at tage til Bulgarien. Priserne er lave og servicen er i top.

I Varna by er der en meget stor guldskat, og man kan se delfinshow for under 100kr pr. billet. Vi tog også til Nessebar der er en lille halvø der ligger ud for Sunny Beach. Nessebar er en historisk by med mange kirker fra forskellige tidsaldre, og selvom det har hørt under mange trosretninger er kirkerne aldrig blevet ødelagt. De fleste står meget velbevaret.
Jeg mener at det er det sted i verden, hvor der er flest kirker på et så lille område. Stedet høre under Unescos verdensarvsliste.

Dagene tilbringer man på stranden med at sole, stå på vandski, spadsere på strandpromenaden og ellers nyde det bulgariske køkken.

Lidt syd for Golden sands strande kan bade i det mineralholdige vand, der siges at have helbredende og foryngende effekt, men jeg har nu ikke set nogen forandring. Det bulgariske folk er meget imødekommende og venlige men forstår ikke så meget engelsk, og det kan der komme meget sjovt ud af.
Henter rating;

Hvad synes du om denne artikel?

Hvad synes du om denne artikel?